img

Dostava cvijeća

Današnje užurbano doba donijelo je velike promjene u naše živote, a jedna od važnijih je da smo počeli zaboravljati na pružanje znakova pažnje onima koje volimo.Toliko smo zauzeti obavezama koje ne možemo odgoditi ili izbjeći, da prečesto odlažemo ono što je stvarno bitno u našim životima: naši bližnji. Iako se čini kao da nije tako, često prođe jako puno vremena od posljednjeg puta kada smo nekome rekli lijepu riječ i poklonili nešto. Nekad pošaljemo poruku, nekad napišemo čestitku, ali rijetko tko danas kupi cvijeće i napiše pismo. Ne biste li se i Vi razveselili jednom prekrasnom buketu cvijeća i pisamcu zahvale bez specijalne prigode? Vaša majka, sestra, ujna, kći, tetka, prijateljica, profesorica, ali i tata, djed, brat, sin i učitelj bi u većini slučajeva cijenili prigodan znak pažnje.

Dostava cvijeća za konvencionalne prigode kao što su rođendani, mature, godišnjice i promocije je prekrasan znak pažnje, a posebno emocionalan za osobu koja prima cvijeće. Posebno ukoliko vas je nešto spriječilo da nazočite tom događaju, ali ste poslali buket cvijeća kilometrima daleko. Mi smo ovdje da olakšamo Vašu svakodnevnu zbrku i užurbanost i pomognemo Vam da izbalansirate sve životne aspekte čak i kad nemate vremena i mislite da ne možete.

Cvjecarnica.eu pobrinula se stvoriti osebujnu ponudu buketa i vijenaca, pomoći će Vam izabrati neki aranžman, platiti ga i dati adresu dostave (kuća, stan, groblje) sve preko interneta. Više nije potrebno da izlazite iz kuće i dolazite plaćati aranžman, mi Vam štedimo vrijeme i energiju za koje vjerujemo da nemate viška ! Naša je usluga brza, efikasna i prilagođena vašim potrebama tako da se ne morate brinuti. Mi radimo sav posao.

Uvijek nam možete napisati specifičnu napomenu kako bismo znali što imate na umu, a ako mislite da je potrebno, možete nas i nazvati da nam bolje objasnite detalje Vaše narudžbe. 

 Bukete dostavljamo po cijeloj Republici Hrvatskoj, a vijence na području glavnog grada te grada Splita. Ne morate se brinuti čak ni ako ste zaboravili na neki događaj, ako naručite buket do 15h (Zagreb i Split), dostava se može desiti u istom danu do 20h. Čuvamo Vam leđa :)

Bavimo se aranžmanima i dostavom već dugo vremena i uvijek su nam kupci na prvom mjestu, kako bi trebalo i biti. Zbog tog smo Vam uvijek dostupni i spremni smo pomoći Vam te personalizirati aranžmane po potrebi. Kako bismo Vam olakšali, primamo i sve kreditne kartice. U slučaju da trebate nekoliko aranžmana ili neki skuplji to neće biti toliko teško za vaš novčanik. No, znate kako kažu, ljubav nema cijenu.

Naš je cilj da vi budete zadovoljni i sretni i da uvidite kvalitetu naše usluge. Nudimo zaista velik asortiman buketa, raznolikog cjenovnog ranga u kojem će svaki kupac naći ponešto za sebe.Ako želite, u napomenu možete napisati da vam fotografiramo aranžman koji se šalje (kad niste u mogućnosti da ga vidite), a tražili ste neki personalizirani stil. Nikad ne dostavljamo ono što Vam se ne sviđa, ali morate biti uviđavni jer mi uvijek sve radimo samo po Vašim uputama.

U budućnosti se nadamo proširenju asortimana, povećanju broja stalnih kupaca, proširenju dostave vijenaca izvan Zagreba i Splita te povećanju broja radnika za još bržu i efikasniju proizvodnju. Ovisno o potražnji, nadamo se i novim ispostavama te još boljoj dostavi ! Vaše povjerenje nam je jako bitno i ako imate neku konstruktivnu kritiku, savjet, zahtjev ili pitanje, uvijek nas možete kontaktirati. Ovisno o brzini odgovora koja vam odgovara, možete se javiti na mail ili nas nazvati.

Uvijek pokušavamo izaći u susret svakom korisniku naših usluga i tako dostaviti aranžman baš onako kako vi želite, ali morate uzeti u obzir da i mi imamo svoja ograničenja. Ako ste u ikakvoj nedoumici, uvijek je bolje da nas kontaktirate pa da se dogovorimo.

Iza nas je ogroman broj dostave cvijeća, sretnih osmijeha i velikih zagrljaja. Ne biste vjerovali koliko jedan dostavljeni buket može nekome uljepšati dan i promijeniti odnos između dvoje ljudi jer je osim novaca, vremena i rada u takav aranžman uložena i pažnja kroz samu ideju poklanjanja.

Veselimo se svakoj daljnjoj suradnji i hvala Vam što nam dajete povjerenje da uveselimo vas i vaše bližnje! Uvijek ćemo dati sve od sebe da učinimo to u najboljem mogućem izdanju.

A sada u glavnom meniju odaberite želite li dostavu cvijeća na području Zagreba, Splita ili nekog drugog grada ili mjesta :)